Mathieu Lanssens

Uw gastheer.

Hi, ik ben Mathieu Lanssens.

38 winters oud.
Geboren en getogen in Gent, België. 9000-duust maat.
Woon en werk momenteel in Belgie, but lost my heart in New York City.
Happily married met Florence en fiere papa van Norah.
En heb tonnen plezier met ons hondje Jack.

Werk?

Ik werk ondertussen al 17 jaar in digital marketing en e-commerce. Ik begon mijn carière in de privé sector en werkte voor internationale bedrijven in Brussel en Londen. Vervolgens stond ik vijf jaar lang als mede-oprichter aan het hoofd van digital agency Invisible Puppy. Ik trok erna voor twee jaar naar New York om in 2019 terug in Belgie aan de slag te gaan met enkele boeiende projecten voor onder meer AG en Connections. In de zomer van 2020 startte ik een nieuwe uitdaging bij het top e-commere bedrijf smartphoto. Meer info vind je op Linkedin.

Mathieu Lanssens

Waarom deze podcast?

Soort zoekt soort zegt men wel eens. Ik kom vaak in contact met mede-ondernemers. En dit niet alleen in Belgie, ook in het buitenland. In de zomer van 2018 ben ik gestart met een nieuwe podcast "Doeners en durvers".

In deze reeks interviews ben ik op bezoek gegaan bij ondernemers die doen en durven, en dit vaak ver buiten onze landsgrenzen heen.

Een restaurateur in New York, een wetenschapper die de 'Shazam of odors' ontwikkelt, een Belgische topatlete die een gloednieuwe squash academie uitbouwt in de VS, een jonge modeontwerpster die bij de NASA mocht spreken en een Belg die 14 jaar geleden naar Peru trok om er een non-profit op te starten... telkens opnieuw een prachtig en boeiend verhaal van Belgen die doen en durven.

Mathieu Lanssens
DOENERS EN DURVERS

Mathieu Lanssens interviewt Belgische ondernemers die Doen en Durven, en dit vaak ver buiten de landsgrenzen heen. 

Met de steun van xando

Copyright Mathieu Lanssens 2018-2020 © Alle rechten voorbehouden.